MD300
                        Free Spare Parts
                        1 Year
                        Steel
                        19 Inch
                        >2000W
                        CE
                        72V
                        Lithium Ion Battery
                        35ah
                        80km/H
                        >100kms
                        45%
                        380 Nm
                        Disc Brake
                        Aluminum Alloy
                        Lexsong
                        Steel Crate
                        1885x780x1050mm
                        China
                        8711600090
                        
                        Product Description
                    
                                | Description | Off road electric motorcycle | |
| Dimensions and Performance | ||
| Overall Dimensions | 1885x780x1050mm | |
| Packing Dimensions | 1650x450x880mm | |
| Wheelbase | 1265mm | |
| Seat Height | 830mm | |
| Ground Clearance | 270mm | |
| Range (based on 50km/h speed) | ≥120km | |
| Climbing ability | 45% | |
| Charging Time | 3-4hr | |
| Battery Lifecycles | >1000 | |
| Max. speed | 80km/h | |
| Max. torque | 380N.M. | |
| Motor Peak Efficiency | 95.60% | |
| Curb Weight (include battery) | 60kgs | |
| Gross Weight | 71kgs | |
| Rated Loading Weight | 100kg | |
| Max.Loading Weight | 200kg | |
| Electric System | ||
| Controller | 72V18T Sine Wave | |
| Motor | 3KW middle mounting (max.output 6KW) | |
| Battery | 72V/35AH LG 21700 Lithium, with Smart BMS | |
| Charger | Input 100-240V, output 72V10A intelligent charger | |
| Lighting System | LED headlight | |
| Display | LCD screen, with speedometer, mileage, battery gauge and various indicators | |
| Body, Chassis, suspension and brake | ||
| Chassis Frame | Forged reinforced aluminum frame | |
| Frame Surface&Color Processing | Anodic Oxidation | |
| Driving System | Central Motor, Rear wheel drive, transmitted by chain | |
| Speed Mode | Eco/Sports | |
| Front Suspension | Double-cylinder Fork, Adjustable for Preload & Rebound | |
| Rear Suspension | TR suspension Link System, adjustable for compression&Rebound | |
| Brake system | Front and Rear Hydraulic Disc Brake, 4 piston, 203mm ventilated disc | |
| Wheel & Tire | Spoke 19*1.6 aluminum wheel, 70/100-19 off road tire | |
| Packing | ||
| Packing method | Steel crate+carton | |
| Loading qty | 105 units (SKD, 40'HC) | |
| Colors options | ||
| Black, Red, Gray, Other customized colors are available too with additional cost and MOQ | ||







 Suzhou Lexsong Electromechanical Equipment Co., Ltd. over 17 years of experience in the electric vehicle business. 3 production lines with an annual production capacity of 15,000 units .We have exported our electric vehicles to over 40 countries worldwide We are widely used in golf courses, hotels, resorts, parks and gardens, campuses, stations, airports, residential communities, shopping centres, etc. 100 models in 10 categories for different applications. Golf carts, utility vehicles, personal transporters, sightseeing vehicles, electric trucks, rubbish trucks, fire trucks, etc. In addition, we customise your exclusive electric vehicle with short delivery times and high quality.
Suzhou Lexsong Electromechanical Equipment Co., Ltd. over 17 years of experience in the electric vehicle business. 3 production lines with an annual production capacity of 15,000 units .We have exported our electric vehicles to over 40 countries worldwide We are widely used in golf courses, hotels, resorts, parks and gardens, campuses, stations, airports, residential communities, shopping centres, etc. 100 models in 10 categories for different applications. Golf carts, utility vehicles, personal transporters, sightseeing vehicles, electric trucks, rubbish trucks, fire trucks, etc. In addition, we customise your exclusive electric vehicle with short delivery times and high quality. We can be your reliable partner for electric golf carts in China.




Q1. Do you accept to customize the vehicles as per our special request?
Answer: Yes, we customize vehicles as per customer's speical request with reasonable cost and lead time, as long as the customization is not related to the chassis modification.
Q2. What is your warranty term? 
Answer: We provide 1 year warranty. And for any failed part under warranty, if it can be repaired at your side and the repair cost is lower than the valve of the part, we will cover the repair cost; otherwise, we will send replacements and cover the freight cost if any.
 
Q3. Do you provide after service spare parts?
Answer: Yes, we provide all the spare parts to our vehicles, even 5 years after we stop the production of the vehicle. For your easier working to select the spare parts, we also supply parts manual.
 
Q4. Do you provide technical support?
Answer: Yes, we provide technical support by email and phone. If necessary, we can also send our engineer to your place.
 
Q5. Do you provide vehicle assembly service if we buy the vehicles in SKD or CKD way?
Answer: When the vehicle is in SKD way, the reassembly is just bolt and nut work, it is not difficult at all. Unless you have the assembly capability, we do not sell the vehicles in CKD way. If you do have bigger volume, we can send our people to give instructions.
 
Q6. Do you accept OEM order?
Answer: Yes, as long as the order quantity is reasonable (yearly 300-500 units), we will accept.
 
Q7. What are your terms to be your agent/dealer in my country?
Answer: We have several basic requirements, firstly you shall be in electric vehicle business for some time; secondly, you shall have the capability to provide after service to your customers; thirdly, you shall have the capability to order and sell reasonable volume of electric vehicles.
 
Q8: What is your payment term?
Answer: For new customers, our typical payment term is 'T/T 30% deposit against order confirmation, T/T 70% before container loading'. Irrecoverable L/C at sight is also acceptable. For old customers, our payment term can be more flexiable. Please contact us for more information.
                    





















